Saturday, 3 August 2013

NURAZWIN

SEORANG INSAN YANG MASIH KU INGAT LAGI:

setiap perkara yang aku buat mesti ingat dia. aku ingin berjumpa dan bercakap dengan dia . aku minta maaf sangat-2. bila aku rindu dia, aku terpaksa sibukkan diri supaya dapat lupakan dia. tapi diri tak mampu tuk lupakan dia.




MOHD NAZMIE BIN ARASAT











aku sentiasa sayang kamu...
aku harap hidup kamu sentiasa sejahtera dan bahagia.



NUR BAIZURI DAMANHORA

KELANTAN MIXX SABAH:

RESTORAN NAINAS.
:aku bajet2 handsome arh. sebab pompuan ni yang tegur dulu. cita punya cita. fb,twitter dapat. lepas tegur-2 mcm biasa. tak kira pagi sampai ke malam masih lagi buat raut wajah yang ceria pada dia. aku tak sangka aku boleh jatuh hati dengan dia. walau kami bukan pasangan couple tapi orang akan fikir kami ni couple. sebab terlalu rapat.




MOHD NAZMIE BIN ARASAT


NUR BAIZURI BINTI DAMANHORA









TAMAN SUTRAMAS:
time ni merapatkan hubungan kami. menyanyi sama,tapi aku je la yg menyanyi. dia malu-2 nak nyanyi. main gitar sama-2. study sama-2. kami ada kawan
(TTM) . kawan selamanya .

IOI MALL:
sayang bertambah. jalan-2, berbuka sama-2. tengok wayang. kami lebih rapat dari sebelum ni.

TANGGA SUTRA:
kami akan balik ke tempat masing-2. sebab cuti raya. dia balik kelantan,aku balik KL je. dekat tangga tu aku dengan dia bercerita. tunggu orang yang akan bawa dia balik kelantan. hati rasa macam tak ingin melepaskan tangan dia. tapi terpaksa sebab anak orang an.


2 MINGGU CUTI:
ibarat 2 tahun bagi aku.

B (BUDUH)=LOVE=S (SELALU)

Tuesday, 15 November 2011

KASIH KU XKAN PUDAR...

betape rindunye hati ini padenye....dia terlalu jauh dari ku tpi walau bagaimana pun sekurang2nye aku dapat dgr suarenye tpi si dia telah pun dgn org len yg dicintainya...namun KASIH KU XKAN PUDAR untuknya....
hati ku sakit bile taw dye dgn lelaki lain tpi demi dye aku sggup lpskan kerane 2 yg buat dye happy,,,dye gmbire aku gmbire,dye sedih aku menangis...aku syg sgt2 kat dye....

Thursday, 17 March 2011

about me & her.. (not really larh)..

hari ni hari pertama aq menggunakan blog sbagai luahan isi hati yg dh lama beku sejak 2 3 hari yg lalu..haha... no2,juz kidding.. tapi aq rindu sgt kat sorang girl ni.. dy jauh sgt2 dari sisi aq (leh di katekan kna langkau 1 negeri baru leh jumpe ngn ____ ni..)...ahaha,name xleh kasi tau la.. aq pon jarang2 sgt jumpe lives ngn dy...last jumpe mase kat kem 1 malaysia kt bagan datoh dulu...hurmm..pedih hati ni bile tringat kt dy.. sedih tu jgn nak kate la...law leh kire,smpai x kire byknye..mybe rindu dy xsbyk rindu aq kt dy (aq agak je la..tp law dy rindu lebih lg aq suke..!)..


( pic ni khas aq edit sndiri tau..cute x? )

ntah la nk luah cane sal hati ni bile ckp sal puteri idaman hati ni (he2,bkn puteri lagi,dh jd Queen of My Heart dh pon..).. lau kekasih hati aq ni bace,comfirm jd gunung brapi pnye marah kt aq tulis benda2 ni..tak2 aq yakin 100% yg dy xkan marah..haha...only i know why...dah la..mlalut byk karang kantoi lak.. k nazmie,be confident with yourself! jgn pkir sgt psl kkasih ni nt studies aq k0 lak.. xpasal je kne kaunseling free of charge... next time i'll write again...! (b4 that please dont tell anybody who is my lover if u know...ssyyyh...4 us only k..?)